Att investera i bilder

En investering som ständigt ökar i värde

Bilder - en ovärdelig investering

Som föräldrar gör vi många investeringar i våra barns framtid. Få av dessa saker ger så mycket glädje som vackra fotografier på barnen. Jag vill ge dig möjligheten att bevara minnena från ditt barns första år.

Fotograferings­avgift våren 2021

Nyföddfotografering (upp till fem veckor) 1500 kr
Babyfotografering (fem veckor-ett år) 1000 kr
Smash the Cake 1500 kr
Gravidfotografering 1000 kr

Observera att inga bilder eller produkter ingår i fotograferingsavgiften.

Hur vill du uppleva dina bilder?

En dag kommer du uppleva den bitterljuva stunden då du inser att din bebis inte är någon bebis längre. Se till att du har mer än bara dina minnen från den tiden. Professionella fotografier är en investering i din familjs historia och arv.

När tekniken går framåt i den raketfart som vi upplever just nu så vet vi inte vilka medier som kommer vara tillgängliga i framtiden. För bara åtta år sedan levererades bilder från fotografen på en CD-romskiva. Tittar vi ytterligare några år längre bak så levererades bilderna på diskett. Med dagens teknik är dessa bilder inte längre möjliga att uppleva.

När du lägger pengar och tid på en professionell fotografering så vill jag som fotograf även att du ska få ut det bästa av dina bilder. Låt dem inte ligga bortglömda på en USB-sticka, eller försvinna med en datakrasch eller mobilstöld. Investera i produkter som håller, som är vackra nog att ha framme jämt och som du kan njuta av varje dag - även om tio, tjugo och femtio år.

Jag samarbetar med några av Europas främsta leverantörer av professionella fotoprodukter. Produkter som är varsamt gjorda för hand, på material som håller för en livstid av absolut toppkvalitét.

Låt mig stolt få presentera de fantastiska produkter jag erbjuder!

Fotoalbum

Ett fotoalbum blir en naturlig samlingspunkt och ett fantastiskt sätt att samla alla dina favoritbilder på. Välj själv hur många bilder och sidor du vill fördela bilderna på, och välj sen i vilket format du önskar titta på bilderna.Album PREMIUM

Album PREMIUM är ett handgjort album med tjocka, semimatta sidor och layflat-uppslag, vilket innebär att sidorna går att vika upp helt och att skarven mellan sidorna är diskret. Album PREMIUM går att få med omslag av skinn, rått linne eller mocca och finns i flera olika färger.

För dig som väljer leverans med USB & Box så kommer albumet i en exklusiv box av samma material som albumet tillsammans med bilderna högupplösta på matchande USB-sticka. Det blir både ett skydd för dina bilder och en vacker inredningsdetalj. Det här är ett album du vill ha framme!

Mått Antal bilder Utan USB Med USB & Box
20 x 20 cm Max 10 bilder 4900 kr 8200 kr
20 x 20 cm Alla bilder 6900 kr 13500 kr
30 x 30 cm Max 10 bilder 5900 kr 9200 kr
30 x 30 cm Alla bilder 7900 kr 14500 kr

Erbjudande 1+2

Ett album med USB & Box i mått 30 x 30 cm PLUS två album med måtten 20 x 20 cm. Ett supererbjudande om även barnets mor- och farföräldrar önskar varsitt exemplar!

PRIS: 16,900 kr
(du sparar 11,400 kr!)

VÄGGKONST

En tavla att hänga på väggen är vårt mest klassiska konstverk och något som skänker glädje varje dag. Jag erbjuder både klassiska inramningar och moderna konstplattor, för att just du ska hitta något som passar perfekt i just ditt hem. Visste du att barn vars porträtt hänger på väggen har bättre självkänsla? Börja fundera redan innan fotograferingen var i hemmet du vill hänga de vackra bilderna vi ska skapa!Inramad tavla

I min studio finner ni noggrant utvalda ramar från anrika Kållereds ramlist. Varje enskild ram är gjord för hand och tillsammans med er bild skapas en helt unik tavla i min ramverkstad. Det är en mäktig känsla att hänga ett äkta konstverk på väggen! Nedan presenteras ett begränsat antal storlekar, tavlorna går att få i helt valfria mått.

Storlek Ram prisgr.1 Ram prisgr.2 Ram prisgr.3 Ram prisgr.4 Konstglas
Husets ram 20 x 30 cm 950 kr - - - + 300 kr
30 x 30 cm 2490 kr 2990 kr 3490 kr 3990 kr + 600 kr
40 x 40 cm 3490 kr 3990 kr 4490 kr 4990 kr + 700 kr
50 x 50 cm 4490 kr 4990 kr 5490 kr 5990 kr + 800 kr
50 x 70 cm 5490 kr 5990 kr 6490 kr 6990 kr + 900 kr

KONSTPLATTOR

En stilren uppstickare och konkurrent till den klassiska inramade tavlan är konstplattan - en handgjord träplatta som toppas av en laminerad print av högsta kvalitet.Konstplattan består av en 16 mm tjock träplatta med bilden direkt monterad ovanpå. Infästningen är nedfräst på baksidan vilket gör att konstplattan hänger plant mot väggen. Det ger ett mycket effektivt och elegant uttryck till dina bilder. Välj om du önskar en sobert vit kant eller en svart kant för en mer dramatisk effekt.

Konstplattan finns även som rund variant med bevarad träkant för ett rustikt intryck eller för att bryta av ett minimalistiskt hem. Konstplattorna passar mycket bra att hänga i grupp om flera.

Storlek Pris
Längsta sida 20 cm 1875 kr
Längsta sida 30 cm 2900 kr
Längsta sida 40 cm 3900 kr
Längsta sida 50 cm 4900 kr
Längsta sida 60 cm (enbart rektangulära plattor) 5900 kr

Rabatt 25% ges vid köp om tre eller fler konstplattor.

Fine Art Box

Min absoluta favoritprodukt är Fine Art Boxen. Bilderna printas på vackraste Fine Art-papper och monteras på kartong för extra hållbarhet. Välj om du önskar en utfallande print, som täcker hela ytan, eller om du önskar dina bilder monterade med en handskuren passe partout.

De bilder som du väljer till din Fine Art box levereras även högupplösta på USB-sticka. Den fina boxen blir en vacker inredningsdetalj i ditt hem. Vid köp av en Fine Art Box med 20 bilder inklusive USB så ingår alla dina bilder från fotograferingen som högupplösta digitala bildfiler.Antal bilder Utan USB Med USB + matchande högupplösta digitala filer
Fem bilder 4200 kr 4900 kr
Tio bilder 7000 kr 7900 kr
Femton bilder 8600 kr 11100 kr
Tjugo bilder 9900 kr 13900 kr (alla bilder digitalt)

HÖGUPPLÖSTA DIGITALA BILDER

Högupplösta digitala bilder levereras med en upplösning om minst 5000px per långsida. Det innebär att du själv kan beställa förstoringar upp till 70 cm. Bilderna levereras för nedladdning via Dropbox samt, vid köp av fem bilder eller fler, även på en vacker USB-sticka i trä.

En bild - 950 kr
Fem bilder - 4500 kr
Tio bilder - 7000 kr
Femton bilder - 9500 kr
Alla (minst 20) bilder - 10.500 kr

BILDVISNING

Under våren kommer jag börja med bildvisning för mina klienter istället för att få ett webbaserat galleri för urval. Det innebär att klienterna kommer tillbaka till studion ungefär en vecka efter fotograferingen för att få se sina bilder. Fördelen med bildvisning är att ni på plats kan titta, klämma och känna på de produkter jag erbjuder för att kunna hitta era absoluta favoriter. Jag ser verkligen fram emot det!

Personlig app

Alla bilder som du investerar i, oavsett om det är produkter eller digitala bilder, får du även i en personlig app. Appen får du via mail till din smartphone där du enkelt laddar ner den till mobilens skrivbord. Bilderna är anpassade för webben och går inte att göra framkallningar och förstoringar av. Ett fantastiskt sätt för att enkelt kunna dela era vackra bilder med vänner och familj!

Villkor

När du lagt beställning på produkter och bilder så finns ingen ångerrätt. Detta eftersom allt som producerats är unikt anpassat till just dig. Vid felaktiga eller skadade produkter, vänligen kontakta mig snarast och senast inom tre dagar!

Finansiering

Att göra en stor investering kräver ibland flexibla betalningslösningar. Hos mig kan du välja att betala med Klarna: betala nu, inom 14 dagar eller lägg upp en betalningsplan på upp till 36 månader.

Leverans

Jag strävar alltid efter att leverera produkter så snart jag bara kan, men eftersom alla produkter är handgjorda och därmed i behov av att allt nödvändigt material finns hemma så kan leveranstiderna i vissa fall uppgå till åtta veckor. Jag ber om förståelse för detta och hoppas att du värdesätter din unikt designade produkt högre än en snabb leverans. Om du önskar snabbare leverans kan jag alltid presentera liknande alternativ, bara kontakta mig så löser vi det tillsammans!

Professionell nyföddfotograf och legitimerad barnmorska med fotostudio i Örebro.

  

Powered by Emelie Johansen PHOTOGRAPHY 2021 © All rights reserved.