Att investera i bilder

är att investera i din och ditt barns historia

Prislista 2023

Företaget är godkänt för FA-skatt och alla priser inkluderar moms.

En fotografering hos mig betalas i två steg. Först betalar du en bokningsavgift för den fotogafering du har bokat. Bokningsavgiften inkluderar fotograferingen och en personlig bildvisning, men inga bilder.

Efter din fotografering bokar vi en ny tid för bildvisning. Ni kommer då tillbaka till studion (eller så kör vi på länk) och väljer ut era favoritbilder och vad ni önskar göra med dem. Inget köptvång finns!

VILLKOR

FINANSIERING
Stora investeringar kräver ibland flexibla betalningslösningar, därför erbjuder jag delbetalning via Klarna upp till 36 månader.

LEVERANS
Jag strävar alltid efter att leverera produkter så snart jag bara kan, men eftersom alla produkter görs för hand kan leveranstiderna i vissa fall uppgå till åtta veckor. Tillverkning av beställda produkter påbörjas först efter att fullständig betalning är erlagd.

ÅNGERRÄTT
När du lagt beställning på personliga produkter och digitala bilder så finns ingen ångerrätt. Detta eftersom allt som producerats är unikt anpassat till just dig. Vid felaktiga eller skadade produkter, vänligen kontakta mig snarast och senast inom tre dagar.

OM- OCH AVBOKNING
Bokningsavgiften är ej återbetalningsbar, men alltid ombokningsbar. Om du behöver boka om din fotografering så försöker vi hitta en ny tid så snart som möjligt, alternativt erhålls beloppet för bokningsavgiften som presentkort.

Hittar du inte vad du söker? Kolla vidare!

EMELIE JOHANSEN

är barnmorskan som följde sin dröm och bytte BB mot AB. Idag är hon en av Sveriges mest anlitade nyföddfotografer med kunder från hela landet.

STAY IN TOUCH!

HITTA HIT

Gustav Adolfs Allé 24
703 56 ÖREBRO

KONTAKTA MIG

hej@emeliejohansen.se
070-414 40 96 (sms)

MENY

hem ˙ nyföddfotografering ˙ gravidfotografering ˙ babyfotografering ˙ smash the cake ˙ awards & utmärkelser ˙ portfolio ˙ om emelie ˙ prislista

EMELIE JOHANSEN

är barnmorskan som följde sin dröm och bytte BB mot AB. Idag är hon en av Sveriges mest anlitade nyföddfotografer med kunder från hela landet.

STAY IN TOUCH!

KONTAKTA MIG

hej@emeliejohansen.se
070-414 40 96 (sms)

Powered by Emelie Johansen PHOTOGRAPHY 2023 © All rights reserved.