"Den vackraste stunden i livet var den när du kom"

- Lars Winnerbäck

Tänk att få hålla sin nyfödda bebis i famnen. Varm och mjuk. Ett helt nytt liv. Med pyttesmå tår, en liten liten näsa och långa, svarta ögonfransar. Snälla, stanna tiden!

Den första tiden som förälder är ibland både omtumlande och överväldigande. Borta är gravidkulan och istället har eran familj berikats med ett nytt liv, en bebis! Magiskt, skrämmande och underbart på en och samma gång. En ny människa att lära känna, en människa som ni ska skydda och uppfostra, som ni ska på följa på livets resa. En gåva.

En bebis är nyfödd en väldigt kort tid och snart har bebisens utseende förändrats. Den sköra lilla varelsen blir starkare, rundare och mer vaken. Det är svårt att minnas de där första, trevande veckorna. Veckorna då ni blev föräldrar. Kom och låt mig föreviga din bebis första tid i livet. Tiden kommer aldrig tillbaka!

Nyfödd­fotograf i Örebro

Trygg fotograf

Jag är legitimerad barnmorska och van med att hantera och arbeta med nyfödda bebisar. Att vara barnmorska är kanske världens bästa yrke och en av orsakerna till att jag blev just det är att jag verkligen älskar bebisar. Med varsam hand guidar jag er och er bebis genom hela fotosessionen med den lillas behov i fokus. Hos mig är er bebis i trygga händer.

Säker rekvisita

Hos mig hittar du noggrant utvald och testad rekvisita. För mig är det viktigt med hållbarhet och eftertänksamhet vid konsumtion. Därför har jag valt att i största möjliga mån använda mig av närproducerade råvaror och återbruk. Hos mig hittar du bland annat fårskinn från Gotland, handstickade mössor av angoragarn från Hallagården och min morsmors mors mjölkspann.

Lyxiga produkter

När du investerat i en professionell fotografering så förtjänar bilderna att presenteras med samma höga kvalitet. Favoritbilden kan bli en handgjord tavla att hänga i vardagsrummet. Och resten av bilderna kan avnjutas i ett lyxigt fotoalbum, eller som vackra printar i en box av rått linne. Vid din personliga bildvisning så hjälper jag dig att få ut det mesta av era bilder.

Bra att veta!

  • Boka i tid! Jag tar ett begränsat antal nyföddfotograferingar varje månad och det är högt tryck på platserna. För att vara säker på att få en tid så behöver du boka redan under graviditeten.
  • En nyföddfotografering görs när bebisen är ungefär 5-21 dagar gammal. Om ni båda mår bra efter förlossningen så fotar jag gärna när bebisen är 6-8 dagar gammal. Det går fint att fota nyfödd upp till ungefär åtta veckor, men ju äldre bebisen blir desto mer fokus blir det på bilder när bebisen är vaken.
  • En nyföddfotografering tar ungefär 3-4 timmar, så ta gärna med något att sysselsätta dig med. Jag bjuder på gofika, kaffe/te och snacks, men behöver du något stadigare så behöver du ta med det. Coop, restaurang och café finns inom 100 m radie.
  • Börja fundera på redan när du bokar vad du ska göra med bilderna. Ska de bli en tavelvägg? Presenter till lyckliga mor- och farföräldrar? Ett fotoalbum i rått linne att ha som coffeetablebook?

Vill du veta mer?

Professionell nyföddfotograf och legitimerad barnmorska med fotostudio i Örebro.

  

Powered by Emelie Johansen PHOTOGRAPHY 2021 © All rights reserved.