"Den vackraste stunden i livet
var den när du kom"

- Lars Winnerbäck

Tänk att få hålla sin nyfödda bebis i famnen. Varm och mjuk. Ett helt nytt liv. Med pyttesmå tår, en liten liten näsa och långa, svarta ögonfransar. En gåva att förvalta. En gåva att följa genom livet.

En bebis är nyfödd en väldigt kort tid och snart har bebisens utseende förändrats. Den sköra lilla varelsen blir starkare, rundare och mer vaken. Det är svårt att minnas de där första, trevande veckorna. Veckorna då ni blev föräldrar, en familj! Låt mig föreviga din bebis första tid i livet och bevara era första minnen tillsammans.

nyföddfotograf örebro

Nyfödd­fotografering i Örebro

Av legitimerad barnmorska. En unik dubbelkompetens.

Du ångrar aldrig en nyföddfotografering

Det finns stunder i livet som du verkligen vill minnas för alltid. Som ett vackert smycke att plocka fram och njuta av, minnas tiden som var, den som får dig att bli alldeles varm inuti.

Att minnas tiden när ditt barn föddes är en av dessa stunder. Ditt bröllop ett annat. De här sakerna går inte i repris. Ta vara på dem.

Mina bilder kännetecknas av harmoni och mjuka naturtoner. Tillsammans med era personliga önskemål och preferenser fångar jag det unika med just eran familj, och just eran nyfödda bebis. Tillsammans skapar vi minnen för livet.

Se fler bilder →

När ska vi boka?

Jag tar enbart emot åtta nyfödda bebisar per månad, så för att vara säker på att få en tid (det föds runt 4000 bebisar per år bara på USÖ!) så behöver du boka redan under graviditeten. De flesta bokar efter rutinultraljudet i v. 20.

Bebisar är ju dock inte särskilt punktliga, så emellanåt kan jag ta emot bebisar även med kort varsel. Varmt välkommen med din förfrågan!

nyföddfotograf örebro

Kärlek, kvalitet och känsla.

En nyföddfotografering hos mig är en lugn, härlig upplevelse där du får se hur din bebis första porträtt i livet tas. Fotograferingen skräddarsys efter era önskemål och blir ett minne för livet.

Nyföddfotografering, bokningsavgift 1500 kr

Inga bilder ingår, kostnad för bilder tillkommer.

Hittar du inte vad du söker? Kolla vidare!

EMELIE JOHANSEN

är barnmorskan som följde sin dröm och bytte BB mot AB. Idag är hon en av Sveriges mest anlitade nyföddfotografer med kunder från hela landet.

STAY IN TOUCH!

HITTA HIT

Gustav Adolfs Allé 24
703 56 ÖREBRO

KONTAKTA MIG

hej@emeliejohansen.se
070-414 40 96 (sms)

MENY

hem ˙ nyföddfotografering ˙ gravidfotografering ˙ babyfotografering ˙ smash the cake ˙ awards & utmärkelser ˙ portfolio ˙ om emelie ˙ prislista

EMELIE JOHANSEN

är barnmorskan som följde sin dröm och bytte BB mot AB. Idag är hon en av Sveriges mest anlitade nyföddfotografer med kunder från hela landet.

STAY IN TOUCH!

KONTAKTA MIG

hej@emeliejohansen.se
070-414 40 96 (sms)

Powered by Emelie Johansen PHOTOGRAPHY 2023 © All rights reserved.