EMELIE JOHANSEN PHOTOGRAPHY


hej@emeliejohansen.se

Mail besvaras helgfria vardagar.


070-414 40 96
Sms.


Västra Vintergatan 9, ÖREBRO


Skicka en boknings­förfrågan!

Hej, det är jag som är Emelie!

Och de här två är min stora inspiration: mina barn. Hilma gjorde mig till mamma i april 2016 och för det är jag tacksam varje dag. Gustav kom till oss i november 2019, och himmel vad jag njuter av våran bebis!

Vägen till fotograf har gått via min karriär som kaninuppfödare, skulle man kunna säga. I många år tävlade jag aktivt i kaninhoppning och efter det har jag fött upp dvärgvädurar till utställning (inte så framgångsrikt) och sällskap (mycket framgångsrikt). Det var alltså med kaninungar min karriär som nyföddfotograf började!

Jag är barnmorska också. Världens finaste jobb. Att få vara med och välkomna nya liv till jorden. Jag är djupt fascinerad över kvinnokroppen. Över förmågan att kunna skapa och bära liv. Och jag brinner för amning. Inte så att jag är en rabiat amningsförespråkare som tycker att alla ska amma, men jag vill att alla kvinnor som vill amma ska få möjlighet och stöttning för att kunna göra det. Amning är inte en skyldighet, utan en rättighet!

Fotograf och barnmorska är verkligen en helt perfekt kombination för mig, där jag kan kombinera kunskap med kreativitet och samtidigt erbjuda mina kunder fantastiska bilder. Hör av dig så skapar vi något fint tillsammans!

Det är de
minsta fötterna
som lämnar de
största avtrycken
Foto: Inger Bertilsdotter

Studio­fotograf i Örebro

Min studio

Jag håller till i Örebro, närmare bestämt i Stjärnhusen. De ligger i stadsdelen Rosta och formgavs av Backström & Reinius efter att de vunnit en arkitekttävling i mitten på 1940-talet. Området planerades för att skapa en god och trygg miljö och än idag är de stora innergårdarna bilfria. Här finns flera roliga lekparker och stora grönområden.

I min mysiga studio finns resurser för att hålla både barn och vuxna på gott humör. Det finns alltid fika uppdukat och lokalen är varm och ombonad för att passa även de minsta. Jag gillar rekvisita i naturnära färger, särskilt till nyföddfotograferingarna, men här finns också färgglada tyllkjolar, hängelshorts och pastellfärgade onesies att låna.

Här skapas minnen för livet.

Skicka en boknings­förfrågan!
Powered by Emelie Johansen PHOTOGRAPHY © All rights reserved.