EMELIE JOHANSEN PHOTOGRAPHY


hej@emeliejohansen.se


070-414 40 96


Västra Vintergatan 9, ÖREBRO


Hej, det är jag som är Emelie!

Obotlig optimist och kreativ mångsysslare med drömmar om att vara självförsörjande. Jag söker efter en balans mellan jobb och fritid och tänker under 2021 driva projektet Att skapa mitt drömliv. Jag vet inte riktigt vad mitt drömliv är, men jag vet vad jag gillar och jag kommer sträva efter att kunna försörja mig på att göra saker som jag älskar.

Och de här gulliga ungarna är mina kids! Hilma är född i april 2016 och fick sitt namn efter vårt modem och Gustav a.k.a Gangster-Gurra föddes i november 2019. Det var med Hilma jag började fota bebisar ♥ Och maken träffade jag när vi båda sommarjobbade på Tillnyktringsenheten. Det var kärlek vid första ögonkastet!

Jag är barnmorska också. Världens finaste jobb! Att få vara med och välkomna nya liv till jorden. Jag är djupt fascinerad av kvinnokroppen. Över förmågan att kunna skapa och bära liv. Och jag brinner för amning. Inte så att jag är en rabiat amningsförespråkare som tycker att alla ska amma, men jag vill att alla kvinnor som vill amma ska få möjlighet och stöttning för att kunna göra det. Amning är inte en skyldighet, utan en rättighet!

Studio­fotograf i Örebro

Min studio

Jag håller till i Örebro, närmare bestämt i Rosta Centrum. Här hittar ni Stjärnhusen som formgavs av Backström & Reinius efter att de vunnit en arkitekttävling i mitten på 1940-talet. Området planerades för att skapa en god och trygg miljö och än idag är de stora innergårdarna bilfria. Här finns flera roliga lekparker och stora grönområden.

I min mysiga studio finns resurser för att hålla både barn och vuxna på gott humör. Det finns alltid fika uppdukat och lokalen är varm och ombonad för att passa även de minsta. Jag gillar rekvisita i naturnära färger, särskilt till nyföddfotograferingarna, men här finns också färgglada tyllkjolar, hängelshorts och pastellfärgade onesies att låna.

Här skapas minnen för livet.

Professionell nyföddfotograf och legitimerad barnmorska

Västra Vintergatan 9
703 44 ÖREBRO

hej@emeliejohansen.se

Sitemap

Powered by Emelie Johansen PHOTOGRAPHY 2021 © All rights reserved.