"You’re the only one who knows the sound of my heart from the inside”

- Kristen Proby

Ett välsignat tillstånd men en vattendelare. Vissa kvinnor älskar att vara gravida. Andra avskyr det. Vissa mår bra, medan andra kvinnor mår fruktansvärt dåligt under sin graviditet.

Oavsett på vilket sätt du upplever sin graviditet så kommer du att vara den förevigt tacksam för att den skapade ditt barn.

Nu lanserar jag gravidfotografering i studio.
Låt oss hylla kvinnokroppen tillsammans!

Gravid­fotograf i Örebro

Framhäv ditt vackraste du

Professionella bilder på din gravida kropp är ett minne både för dig och ditt ofödda barn. Nu lanserar jag två olika koncept för dig som är gravid; ett som är glam de luxe och ett för dig som gillar det avskalade, nakna.

GLAM MOM

Tyll, spets, röda naglar och rosiga kinder - här får du leva ut din inre diva och frossa i vackra klänningar, tyger och annan rekvisita.

CASUAL MATERNITY

Bar hud. En enkel kimono. Diskret ljussättning. Det här är avskalat, nakert, bart, ärligt och intimt. Här är du och din växande mage, ditt ofödda barn, helt i fokus.

Smickrande posering

Med van hand guidar jag dig framför kameran för att få fram dina bästa sidor. Här behöver ingen stå handfallen, jag visar med både kroppsspråk, ord och en hel del skratt hur du ska stå, sitta och ligga för att skapa de vackraste bilderna. Det här är lite som ett gympass, du kommer få aktivera muskler som du kanske inte använt på länge!

Spännande ljussättning

Jag arbetar mycket med ljussättning och riggar om studion vid flera tillfällen under fotograferingen för att skapa vackra, smakfulla, dramatiska och avskalade bilder. Vi kommer tillsammans fram till vilka bilder du gillar allra mest och sen arbetar vi målmedvetet tillsammans för att skapa just dessa. Alla gravida kvinnor har sin unika historia.

Noggrann redigering

Mycket av magin skapas efter fotograferingen, i efterarbetet med redigering och retouchering. De 20 bästa bilderna redigeras varsamt för hand innan de presenteras för dig. Ungefär en vecka efter fotograferingen får du komma tillbaka till studion för att få se dina bilder. Det brukar vara ett känslosamt ögonblick att få uppleva sin gravida kropp genom fotografens ögon.

Professionell nyföddfotograf och legitimerad barnmorska med fotostudio i Örebro.

  

Powered by Emelie Johansen PHOTOGRAPHY 2021 © All rights reserved.